У Луцьку облаштують три нові сквери
Волинь

У Луцьку облаштують три нові сквери

3 грудня 2021, 12:08
0
0
Сподобалось?
0

Кількість зелених зон на території Луцької міської територіальної громади планують збільшити.

Про це йшлося під час чергової сесії міської ради, передають Волинські Новини.

Під час засідання депутати ухвалили програму розвитку та утримання парків та скверів, інших озеленених територій міської територіальної громади на 2022-2024 роки. У планах на найближчі три роки КП «Парки і сквери» - купівля поливальної машини, створення нових рекреаційних зон, утримання зелених насаджень.

На три роки на виконання всіх заходів заплановано 59,7 мільйона гривень, з них 18,9 мільйона гривень передбачено на 2022 рік, 19,7 мільйона - на 2023 рік та 21,1 мільйона - на 2024 рік.

Як повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук, основною функцією КП «Парки і сквери міста Луцька» є підтримка в належному вигляді зелених зон громади. Сьогодні підприємство опікується центральним парком, парком «Дубки», скверами на місці квіткового ринку, біля НВК №26, на проспекті Волі між будинками №№31 та 33, на розі проспектів Молоді та Відродження. Також в зоні його відповідальності – парк 900-річчя, який планують почати реконструювати наступного року.

Крім того, у 2022 році в місті з’явиться ще щонайменше три нові сквери: біля навчально-методичного центру профспілок, за історичним корпусом ВНУ та сквер поруч із готелем «Україна» і управлінням Нацполіції.

Крім того, формується містобудівна документація приєднаних громад, в межах якої у старостинських округах будуть визначати території, які є скверами і під час сесійних засідань їм нададуть офіційний статус.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися