На Волині освятили «Стіну пам’яті» загиблих у війні з Росією воїнів
Волинь

На Волині освятили «Стіну пам’яті» загиблих у війні з Росією воїнів

5 грудня 2021, 21:14
0
3
Сподобалось?
3

З ініціативи отця Олександра Іванка – настоятеля храму Різдва Пресвятої Богородиці Української греко-католицької церкви міста Ківерці було виготовлено банери з фотографіями всіх загиблих в зоні АТО волинян. Три стели, зроблені й встановлені за пожертви парафіян на вулиці Некрасова, тепер нагадуватимуть жителям міста про наших земляків, які віддали своє життя за волю і незалежність. У неділю, напередодні Дня Збройних сил України до храму прийшли добровольці, воїни АТО, бійці самооборони, волонтери, родичі загиблих героїв, представники влади.

Після Божественної літургії згадали подвиг волинянина із села Омельне Андрія Волоса. Воїн загинув 28 червня 2018 року, закривши грудьми командира відділення.

«Символічну «Стіну пам’яті» освятили отець Олександр Іванко і настоятель храму святого Йосафата з Червонограда Львівської області отець Михайло Низькогуз, який подякував всім жінкам, котрі виховали справжніх патріотів. На освяченні банерів було дві мами героїв: Зоя Волос і Лілія Скіра. Бойові побратими вшанували пам'ять загиблих бійців салютом зі стрілецької зброї.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися