На Волині горіла баня
Волинь

На Волині горіла баня

6 грудня 2021, 15:50
1
0
Сподобалось?
0

5 грудня о 17:20 у селищі міського типу Ратне на Волині рятувальники ліквідували пожежу в бані.

Про це інформує пресслужба ДСНС у Волинській області.

Тут на вулиці Прип’ятській через порушення правил монтажу димаря загорілася дерев’яна баня. Вже за 13 хвилин рятувальники 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУДСНС України у Волинській області локалізували пожежу, а за 23 хвилини повністю її ліквідували. Вогнем знищено лише 4,5 м кв. перекриття та пошкоджені 9 м кв. стіни

О 01:50 працівники 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУДСНС України у Волинській області оперативно ліквідували пожежу, що виникла у дерев’яному дачному будиночку в селищі Шацьк Ковельського району. Вогонь встиг пошкодити лише 10 м кв. перекриття, 10 м кв. покрівлі та 5 м кв. стіни.

Причина пожежі – встановлюється.

О 15:50 у селі Поповичі цього ж району через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі власником вогнем зайнявся дерев’яний будинок. Пожежа вирувала у кімнаті, де знаходився телевізор, а також розповсюдилася і на кухню.

О 16:48 рятувальники 4-ї та 21-ї Державних пожежно-рятувальних частин ГУДСНС України у Волинській області локалізували пожежу, а о 17:35 повністю її ліквідували. Їм допомагали працівники місцевих пожежних команд з сіл: Сільце, Радошин та Дроздні.

Вогнем знищено 20м кв покрівлі, 12 м кв стелі, меблі, речі домашнього вжитку, 3 вікна, телевізор, пошкоджено стіни на площі 36 м кв., холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина та меблі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Месник
    Месник

    Сподіваюсь, кацапська, бо в українців лазня.

    6 грудня 2021, 18:09
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися