У Луцьку оштрафували багатодітну матір, яка не пускала до школи дітей
Волинь

У Луцьку оштрафували багатодітну матір, яка не пускала до школи дітей

8 грудня 2021, 12:54
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку суд призначив 1700 гривень штрафу жінці, п'ятеро дітей якої не ходять у школу.

Згідно постанови Луцького міськрайонного суду від 3 грудня, троє дітей обвинуваченої не відвідували школу від початку вересня до середини жовтня. 

Жінку раніше вже притягувалася до відповідальності за аналогічне порушення у липні цього року, оскільки її діти пропустили 70% занять у минулому навчальному році. Тоді її визнали винною у невиконанні батьківських обов'язків та призначили їй 850 гривень штрафу. Однак в новому навчальному році діти далі не ходили до школи.

У письмових поясненнях жінка заявила, що не пускає їх через поширення коронавірусу. Суд знову визнав її винною за статтею про невиконання батьківських обов'язків та призначив штраф.

На засідання жінка не прийшла, тож суд розглядав справу без її присутності. Подання про відсутність дітей на уроках подала адміністрація школи. До цього там намагались поговорити з матір'ю, але вона не відповідала на дзвінки, а батьківські збори ігнорувала. У листопаді жінка надала письмові пояснення щодо відсутності дітей. Вона пояснила, що вона свідомо не пускає їх на уроки «через поширення коронавірусної інфекції».

Суддя визнала жінку винною та призначила їй на цей раз 1700 гривень штрафу. Також вона повинна заплатити 454 гривень судового збору.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися