Побутовим споживачам на Волині куб газу рахують по 40 гривень!
Волинь

Побутовим споживачам на Волині куб газу рахують по 40 гривень!

9 грудня 2021, 12:17
1
2
Сподобалось?
2

Волиняни масово скаржаться на хаос у розрахунках із головним постачальником газу в області – компанією «Волиньгаз збут». Підприємство ніби й запропонувало споживачам безліч зручних способів передачі показників газових лічильників. Це і особистий кабінет на сайті компанії, і SMS-повідомлення, і Vyber. Однак згодом передані споживачами показники не беруться до уваги при розрахунках! Чимало людей отримують рахунки із зовсім іншими цифрами. Проблема набрала таких масштабів, що її озвучили на сесії Волинської обласної ради.

– Оплата часто розраховується не за тарифом вказаним на сайті компанії – 7 гривень 99 копійок за кубічний метрі, а за нікому невідомими тарифами. Максимально вартість куба блакитного палива у таких дивних рахунках сягає 40 гривень. Люди повністю заплуталися і вже не знають, за що і скільки платять взагалі, – зазначив депутат облради Сергій Кудрявцев.

У «Волиньгаз збуті» пояснюють таку плутанину проведенням інвентаризації рахунків та лічильників. Але ситуація тягнеться вже з травня і досі не вирушена.

Тож Волинська обласна рада вирішила звернутися до керівництва держпродспоживслужби області, аби вона стала на захист інтересів споживачів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Аннонім
    Аннонім

    Мабуть такий рахунок комусь з керівництва прийшов тому і на обласній раді озвучили а так би ніхто і не згадав про простих людей

    9 грудня 2021, 14:09
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися