На Волині підігріті самогоном сільські дівчата юшили носи одна одній
Волинь

На Волині підігріті самогоном сільські дівчата юшили носи одна одній

18 грудня 2021, 12:53
0
-3
Сподобалось?
-3

Їхала автобусом з Каменя-Каширського до Луцька й мимоволі почула розмову двох дівчат, які сиділи позаду мене. Одна із захопленням розповідала, як вони на вихідних «махалися» біля клубу з «дєвками». Сільські дівчата, втілення жіночності й цноти, сьорбнувши самогону перед танцями, юшили носи одна одній, як п’яні мужики. Щоб в часи нашої молодості дівчата таке собі дозволяли?! Навіть подумати соромно.

Знайомий розповів, як він якось став свідком дівчачої бійки: «Видовище, я тобі скажу, не для слабонервних. А хлопці стояли, іржали, ніхто навіть не пискнув, щоб розняти дурних бабів. Не доведи, Боже, щоб така в жінки попалася!» Дівчачі бої сьогодні  стали явищем абсолютно буденним. Так, як і походи на дискотеки «затареними». Якщо не випити перед танцями – що там робити? Часто у новинах доводиться чути: однокласниці побили подругу до струсу мозку, затягнули на будову і в зашморг заштовхали, не поділили хлопця, не так глянула, не те сказала, і взагалі вона «отстой». Іноді навіть дорослі дядьки не ризикують втручатися у такі бої, щоб не стати жертвою некерованого натовпу. Звісно, ніхто не вчить своїх доньок кулаками махати. Але звідкісь вони черпають цей досвід. Ходити далеко не треба – Інтернет. Він аж кишить пропагандою насильства й культу сили. Головне, виявляється, не просто побитися, а злити відеоролик у соцмережі, щоб поціновувачі могли оцінити «красу гри» і виставити бали за бій. «Нормально так спочатку кинула, бадьоро, тільки удар з ноги явно не поставлений», «тому що в бік била, треба було в голову» – то лише квіточки в коментарях під відео з дівчачою бійкою. Натрапляю на запрошення до тематичної гри і пояснення до неї: «У віртуальному світі можна робити все, навіть бити дівчаток, до того ж ви одна з них. Суперниця повинна отримати по повній програмі, тому підфарбуйте їй очі красивими фінгалами і не дайте піднятися, а бийте до останнього. Це жорстоко, але по-іншому не можна. Якщо дати слабину, будете лежати і отримувати удари. Кулачні поєдинки дівчат – це спосіб довести свою досконалість, свою силу і міць. Суперниця завжди може хитрувати, тому не варто розслаблятися, краще наваляйте їй по повній програмі». Така собі детальна інструкція і головний меседж – ти найсильніша, а значить – найдосконаліша, сила – це все.

 От і стараються наші дівчатка йти в ногу з модою, гамселять подружок уже не віртуально, а реально на шкільких подвір’ях і у дворах не гірше, ніж хлопці. А чого б і ні, якщо дівчачі бої давно увійшли в програму розваг нічних клубів, де жінки б’ються до крові, борсаючись у багнюці, шоколаді, піні. Це ж так еротично, так видовищно! І клієнти готові платити за це немалі гроші. Не вистачає людям адреналіну. А потім дивуємося жорсткості підлітків, які втрачають гальма заради оманливого самоствердження.

Ніна РОМАНЮК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися