На Волині сталися дві смертельні ДТП
Волинь

На Волині сталися дві смертельні ДТП

20 грудня 2021, 10:49
0
0
Сподобалось?
0

За минулу добу на Волині сталися дві смертельні дорожньо-транспортні пригоди. У поліції розпочали кримінальні провадження. 

Про це йдеться на сайті ГУНП у Волинській області. 

Так, у селищі Турійськ Ковельського району аварія трапилася вчора, 19 грудня, близько 15 години. Зіткнулися мотоцикл КТМ та автомобіль Volkswagen Transporter, за кермом якого був 32-річний мешканець Нововолинська. На мотоциклі перебувало двоє осіб. Унаслідок ДТП на місці події загинув 19-річний житель села Соловичі, 24-річний турійчанин отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували.

Цього ж дня у Ковелі 23-річний водій Audi наїхав на 41-річного ковельчанина, який переходив дорогу на освітленому пішохідному переході на вулиці Володимирській. Чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження, сьогодні зранку від отриманих травм він помер у лікарні.

За двома фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі розпочали кримінальні провадження. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися