У Луцькій громаді два перевізники не поділили маршрут
Волинь

У Луцькій громаді два перевізники не поділили маршрут

20 грудня 2021, 13:49
0
0
Сподобалось?
0

У Луцькій міській територіальній громаді один маршрут дублюють два перевізники.

В результаті такої конкуренції й збою в графіках руху ні один, ні інший не їздять належним чином. Мова йде про маршрути №251 та №30, пише "Конкурент". 

Про це повідомила заступниця Луцького міського голови під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 20 грудня.

Як повідомила посадовиця, Луцька міська рада  та Волинська обласна державна адміністрація до цього часу не досягнули згоди щодо організації руху приміського пасажирського транспорту у громаді. Тому виникла ситуація, коли Волинська ОДА запустила маршрут №221, який майже повністю дублює маршрут №30. Більшість маршруту пролягає територією Луцької міської територіальної громади. 

Інформують, що перевізник, який обслуговує маршрут №251, порушуючи графік руху, прибуває на зупинку на 5 хвилин раніше, ніж це робить автобус маршруту №30. При цьому на маршрут №251 відмовляються брати пільгових пасажирів, а розрахунок здійснюється готівкою і ніяк не контролюється. Також додала, що через таку ситуацію перевізник, який обслуговує маршрут №30, не зацікавлений виїжджати на маршрут. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися