На Волині облавтодор п'ять місяців не платить працівникам зарплатню
Волинь

На Волині облавтодор п'ять місяців не платить працівникам зарплатню

24 грудня 2021, 15:15
0
0
Сподобалось?
0

Ліквідовують Камінь-Каширську дільницю філії «Старовижівського автодору» державного підприємства «Волинський облавтодор». Працівникам установи не виплачують зарплатню вже п’ять місяців.

Під час засідання позачергової сесії Волинської обласної ради обранець громади Анатолій Філюк озвучив свій депутатський запит, скерований голові Волинської облдержадміністрації Юрію Погуляйку, пише ІА "Волинські Новини"

Він розповів, що запит стосується ліквідації ДП «Волинський облавтодор»: «До мене як до депутата Волинської обласної ради неодноразово зверталися жителі Камінь-Каширського району та працівники Камінь-Каширської дільниці філії «Старовижівського автодору» ДП «Волинський облавтодор» із питанням, яке турбує і органи місцевого самоврядування Камінь-Каширського району, і місцевих жителів. Це рішення державної акціонерної компанії «Автомобільні дороги України», яка є власником «Волинського облавтодору», щодо його ліквідації».

Анатолій Філюк зауважив, що вже працює ліквідаційна комісія, яка визначатиме подальший розвиток подій.

«Працівники облавтодору, зокрема працівники Камінь-Каширської дільниці філії «Старовижівського автодору» ДП «Волинський облавтодор», попереджені про ліквідацію установи. Хочу зауважити, що вони мають невиплату заробітної плати за п’ять місяців», – наголосив депутат.

Він висловив прохання надати доручення відповідним структурним підрозділам і службам вивчити й вирішити питання виплати заборгованості з заробітної плати всім працівникам Камінь-Каширської дільниці філії «Старовижівського автодору» ДП «Волинський облавтодор», провести консультації з громадами Камінь-Каширського району щодо подальшого збереження техніки, асфальтного заводу, піщаного кар’єру та інших матеріальних цінностей із можливістю передачі їх на баланс громади, а також працевлаштування людей.

Депутати Волинської обласної ради підтримали запит колеги.

Ольга ШЕРШЕНЬ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися