У Луцьку на святковій виставці збирали гроші для діток із ДЦП
Волинь

У Луцьку на святковій виставці збирали гроші для діток із ДЦП

28 грудня 2021, 17:29
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку напередодні новорічно-різдвяних свят влаштували виставку-розпродаж, кошти з якої підуть на благодійність. Захід, який організував Луцький НТУ, відбувся в арт-галереї у ЦУМі.

Відвідувачі ярмарки могли не лише побачити, а й купити унікальні дизайнерські вироби, ексклюзивні смаколики, вироби ручної роботи та різдвяні композиції, пише ІА "Волинські Новини"

Також з власними виробами до виставки доєдналися представники ГО «Волинське об’єднання ветеранів, людей з інвалідністю та потерпілих на виробництві «Захист», керівник якої Тетяна Подмарьова розповіла, що на виставці представили зимові варіанти виробів.

«З метою моторики та психологічної реабілітації людей, які травмувалися внаслідок трудової діяльності, у нас в організації створений гурток художньої творчості. Тому сьогодні ми представили їхні вироби, які можна придбати, підтримавши нашу організацію», – зазначила Тетяна Подмарьова.

Начальник відділу іміджу та промоції ЛНТУ Олена Третяк зауважила, що на виставці представлені як студентські, так і викладацькі роботи.

«Виставка є благодійною. Вироби можна не лише подивитися, а й придбати. Кошти будуть передані на потреби діток з ДЦП. Раніше ми проводили благодійну акцію до Дня Святого Миколая, а тепер робимо такий захід до різдвяних свят. Ми не лише показуємо, що ЛНТУ – різносторонній університет, але й намагаємося допомогти діткам. Студенти зараз дуже завантажені, адже у них сесія, проте вони з радістю відгукнулися та підтримали нашу ініціативу», – резюмувала Олена Третяк.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися