Юні туристи з Волині зустріли свята в Карпатах
Волинь

Юні туристи з Волині зустріли свята в Карпатах

31 грудня 2021, 15:21
0
0
Сподобалось?
0

Юні туристи з Камінь-Каширська зустріли День Святого Миколая у гірськолижному Буковелі.

Зимовий відпочинок у Карпатах традиційно асоціюється з гірськими лижами. Вже 11 років поспіль керівництво станції юних туристів Камінь-Каширської міської ради для своїх вихованців організовує та проводить зимові поїздки до гірськолижного курорту Буковель, пише "Полісся"

Він єдиний з небагатьох, який унікально поєднує в собі тишу і спокій з прекрасними умовами для спорту та активного відпочинку. Цього разу до експедиційної групи зголосилося 40 учнів 5-11 класів із ЗЗСО «Камінь-Каширський ліцей» №2, ЗЗСО «Камінь-Каширський ліцей №1 імені Євгена Шабліовського», ЗЗСО «Підцир’ївський ліцей» та ОЗЗСО «Раково-Ліський ліцей».


Традиційно по дорозі до гірськолижного Буковеля група юних туристів відвідала місто Львів. Під час екскурсії діти відвідали Львівську майстерню шоколаду “Світоч”, оглянули історичну частину старого міста, насолоджувались архітектурою і святковою атмосферою та зробили фото на згадку біля головної ялинки міста.

Свято Святого Миколая туристи з Камінь-Каширщини зустрічали у дорозі, проте і до них завітав дідусь-чарівник. Покровитель дітей був щедрим на привітання, побажання і подарунки.

Діти і дорослі відчули справжню магію Карпат, раділи погоді та милувалися краєвидами. Відпочинок тривав упродовж 5 днів, діти мали нагоду побувати у найцікавіших місцях гуцульського краю.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися