У Луцьку попрощалися із 39-річною жінкою, яку збив на переході неповнолітній водій
Волинь

У Луцьку попрощалися із 39-річною жінкою, яку збив на переході неповнолітній водій

5 січня 2022, 15:29
0
-4
Сподобалось?
-4

У Луцьку провели в останню путь Альону Коломійчук, яку 12 грудня разом з 5-річним сином та іншими пішоходами збив 16-річний водій на переході біля «Там Таму». Невповнолітній винуватець аварії знаходиться під цілодобовим домашнім арештом.

Нагадаємо, постраждала в ДТП 39-річна лучанка померла близько 7 години ранку 2 січня, так і не вийшовши з коми. Лікарі боролися за її життя три тижні. У її стані спостерігалася позитивна динаміка, жінка навіть почала самостійно дихати. 

Без дружини залишився чоловік Альони – авіаційний інженер, прапорщик Військово-Повітряних сил у запасі Олександр Вакульчук. Сьогодні - 5 січня, на траурному служінні у церкві "Відродження" чоловік був без обох їхніх синочків. Розбитий горем, він не зміг стримувати сліз, коли дивився на фотографію загиблої дружини та щиро дякував кожному, хто підходив підтримати його у цей скорботний день.

 Провести жінку в останню путь прийшли понад сотня людей, серед яких її близькі, друзі, колеги, сусіди.

Друзі родини, подружжя Роман та Надія розповіли, що запам’ятали Альону як щиру та дуже людяну жінку.

«Вона завжди приходила на поміч, завжди вміла підтримати, ніколи не забувала добро та віддячувала сторицею. Цьому світові не вистачатиме такої світлої та сонячної людини», - каже пані Надія.  

Наостанок до усіх присутніх звернулися найближчі рідні загиблої. Матір померлої щиро подякувала усім, хто прийшов у цей день провести її донечку в останню путь та попросила молитися за воскресіння Альонки (так її любили називати у родині та серед близьких друзів).

Звернулась до присутніх і сестра загиблої:

«Я знаю, що вона точно зараз з Богом. Тепер для кожного з нас вона – ангел-охоронець. Ми можемо звертатися до неї за допомогою. Я вірю, що те, що трапилось з Альоною, дозволить усім нам переусвідомити життя та прийняти його зовсім по-іншому. Ми будемо задумуватись над тим, що і як ми робимо. Ми щосекунди впродовж понад трьох тижнів молилися за її одужання, але, на жаль, ми її втратили», - зазначила дівчина.

Поховали 39-річну Альону Коломійчук на кладовищі у селі Липини.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися