Може залишитися без ока: малюку з Волині знову потрібна допомога
Волинь

Може залишитися без ока: малюку з Волині знову потрібна допомога

5 січня 2022, 14:39
0
1
Сподобалось?
1

2-річному Тимофію Поповичу із села Копилля Колківської громади, який проштрикнув собі око залізним гостряком, лікарі «приклеїли» сітківку, яка через травми відшарувалась. Тепер потрібні кошти на проведення операції із заміни кришталика.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила засновниця БФ «З Богом у Серці» Марія Бадалян. 

Нагадаємо, через нещасний випадок життя звичайної щасливої сім’ї із села Копилля Колківської громади перетворилось на страшний сон. Граючись із братиками та сестричками, дворічний Тимофій Попович проштрикнув собі око залізним гостряком. Аби зберегти дитині око, необхідна була термінова операція, яку провели у Одесі.

«Нарешті можемо поділитись гарними новинами про Тимофійчика, якому ми спільно збирали кошти на операцію, щоб зберегти його оченятко. Багато хто писав, запитував, переживав, а ми не могли поки оприлюднити ніякої інформації, бо усе було дуже неоднозначно і незрозуміло. Але сьогодні хочемо поділитись із вами, дякувати Богу, хорошими новинами. Тимофію нарешті провели операцію, під час якої хлопчику «приклеїли» сітківку, яка внаслідок травми відшарувалась. Зараз він потрошку відновлюється, лікарі результатом дуже задоволені. Однак виявилося, що все не так просто і це лише перший пройдений етап. Бо ситуація у Тимофійчика складна», - каже волонтерка.

З її слів, попередня операція на оці, яку провели медики з Інституту очних хвороб і тканинної терапії імені В.П. Філатова в Одесі, та медикаменти обійшлися у 18 741 гривень.

Але ми щасливі, бо навіть перший благополучно пройдений етап — це вже маленька перемога. Тепер головне, щоб сітківка прижилася, для цього потрібне обережне поводження з оком та час. Але попереду на Тимофія чекає ще одна операція — тепер уже із заміни кришталика. А це ще понад 16 тисяч гривень плюс медикаменти. Проводитимуть її також фахівці Інституту Філатова. Ми просимо долучитись фінансово усіх небайдужих, щоб ми вчасно могли оплатити наступну операцію для Тимофійка і взяти на себе усі супутні витрати щодо лікування. Сім’я таких коштів не має. Тому звертається до добрих сердець і дуже вірить у Різдвяне диво для свого любого синочка», - каже Марія Бадалян.

Як повідомила волонтерка, станом на 31 грудня 2021 року Тимофійка разом з мамою відпустили зустріти Новий рік до Луцька.

«Лише погляньте, якого гостя привіз нам потяг із Одеси! Тимофійчик весь перебинтований, але щасливий! Адже мама із Тімкою вже готувались зустріти Новий рік в Одесі, у лікарні, далеко від сім’ї… Аж раптом їх вирішили відпустити додому! Ну як тут не радіти? Ви тільки подумайте - сьогодні 31 грудня. Пам’ятаєте, як ми зібрали кошти на операцію Тимофію всього за кілька годин і відразу ж помчали проводжати їх з мамою на потяг до Одеси? Якби ми зібрали кошти на день пізніше, сьогодні Тімка із мамою все ще були б у лікарні. Але завдяки тому, що ми об’єднались, що кожна людина вчасно зреагувала і долучилась, сьогодні ця сім’я має такий великий подарунок — можливість зустріти свята разом після успішної операції для синочка. Ну хіба це не диво?» - тішиться Марія.

Долучитись до порятунку дитини можна, переказавши посильну допомогу за реквізитами:

- Швидке посилання на переказ для клієнтів будь-якого українського банку:

http://bit.ly/3gCzrQy

- Картки Благодійного Фонду «З Богом у серці»:

4246001002244295

5169330530083952

- Пошук за назвою у Приват24:

Платежі -> БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД З БОГОМ У СЕРЦІ

Як зазначають у фонді, усі зібрані для Тимофія кошти направлять на його операцію, а залишок прибережуть на випадок додаткових витрат на лікування. В іншому ж випадку ці кошти залишаться на рахунку і стануть порятунком для іншої дитини у важкий момент.

Вікторія СЕМЕНЮК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися