На Волині за одну ніч сталися чотири ДТП
Волинь

На Волині за одну ніч сталися чотири ДТП

6 січня 2022, 11:30
0
0
Сподобалось?
0

На Волині 6 січня вночі патрульні чотири рази виїжджали за викликом про ДТП. 

Про це інформує патрульна поліція області. 

Так, близько 20-ї години аварія трапилася на проспекті Відродження. Водій Renault Laguna, виконуючи поворот ліворуч, не надав перевагу автомобілю, який рухався зустрічному напрямку. В результаті чого відбулося зіткнення з автомобілем Peugeot 207. На щастя, в ДТП ніхто не травмувався. Лише автомобілі зазнали механічних пошкоджень. 

Згодом на цьому ж проспекті керманич Peugeot 5008 під час руху не дотримався бокового інтервалу, внаслідок чого зіткнувся з транспортним засобом BMW, який рухався у попутному напрямку. У результаті автівки зазнали механічних пошкоджень. На винуватців патрульні склали адміністративні матеріали.

Також поліцейські виїжджали на автопригоду, яка трапилася на автодорозі М-19 (Доманове — Ковель — Чернівці — Тереблече). Там автівки отримали незначні пошкодження, тож водії вирішили оформити європротокол.

У Ковелі тим часом до патрульних звернулася заявниця, яка повідомила, що помітила пошкодження свого транспортного засобу, який стояв на парковці. Патрульні, які прибули на місце інциденту, оглянули прилеглу територію, виявили камери зовнішнього спостереження, відібрали заяви та склали схему ДТП.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися