Повідомили ім'я начальника військкомату на Волині, який брав хабарі з призовників
Волинь

Повідомили ім'я начальника військкомату на Волині, який брав хабарі з призовників

6 січня 2022, 12:33
0
0
Сподобалось?
0

5 січня СБУ викрила працівника Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Збройних Сил України на систематичному вимаганні хабарів.

Як стало відомо «Ковель media» з власних джерел, у поле зору СБУ потрапив начальник відділу призову Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Анатолій Герез.

Його батько – відомий на Ковельщині аграрник Сергій Герез, діючий депутат Ковельської районної ради від Аграрної партії України; член постійної депутатської комісії з питань сільського господарства, екології та земельних ресурсів; директор та один із засновників сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю імені Лесі Українки у селі Колодяжне (один із кінцевих бенефіціарних власників – бізнесмен та ексголова Ковельської райдержадміністрації Іван Смітюх).

Наразі вирішується питання щодо оголошення Анатолію Герезу про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), що карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Але, якщо сторони «домовляться», підозру можуть оголосити за ч. 1 ст. 368 КК України, що карається штрафом від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися