Школярі-пільговики з сільської громади безкоштовно їздитимуть у луцькій маршрутці
Волинь

Школярі-пільговики з сільської громади безкоштовно їздитимуть у луцькій маршрутці

7 січня 2022, 15:11
0
0
Сподобалось?
0

Електронні персоніфіковані квитки на проїзд автобусним маршрутом №32 «Вересневе-с. Липини» отримали учні Липинського ліцею. Списки ліцеїстів, які матимуть пільговий проїзд за цим маршрутом, підготувала адміністрація навчального закладу.

З 2022 року діти, які проживають на відстані від 2 кілометрів від Липинського ліцею, впродовж навчального року, у дні навчання з понеділка по п’ятницю, за винятком вихідних, святкових днів та канікул, доїжджатимуть до школи за пільговою вартістю квитків, оскільки 50% проїзду оплачуватиме Підгайцівська сільська рада.

Загалом безкоштовний проїзд у дні навчання матимуть 44 школяра: діти шкільного віку із багатодітних сімей, діти з інвалідністю, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та діти, які мають посвідчення постраждалих від Чорнобильської катастрофи серії Д.

Координаторка розвитку інфраструктури та транспортної мережі у Підгайцівській громаді Тетяна Тирилюк зазначила, що усі дані про користування електронним квитком учнями Липинського ліцею автоматично щомісяця будуть підсумовуватись системою CityCard. Тристоронній договір між перевізником, електронним сервісом та Підгайцівською сільською радою був укладений напередодні нового року. Ініціювала розробку проєкту рішення та розгляд цього питання депутатським корпусом депутатка Підгайцівської сільської ради від фракції ПП «Європейська Солідарність» Світлана Зінкевич.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися