Яким буде цьогорічний призов на Волині
Волинь

Яким буде цьогорічний призов на Волині

7 січня 2022, 17:41
0
0
Сподобалось?
0

Торік на строкову військову службу призвали близько тисячі волинських юнаків. Скільки призвуть цього року, покаже весняна кампанія. Терміни призову на військову службу затвердили ще перед Новим роком.

Заступник керівника сектору комплектування Волинського обласного військового комісаріату Олександр Петрюк розповів телеканалу «Аверс», пишуть Волинські новини.

«Призов на строкову військову службу відбуватиметься з квітня до червня і з жовтня до грудня, тобто протягом квітня, травня, червня та жовтня, листопада, грудня. Призову підлягають юнаки віком від 18 років».

Необхідна кількість особового складу стане відома пізніше, в березні. Прогнозовано найбільше юнаків піде в сухопутні війська.

Майор Олександр Петрюк наголосив: строковиків у зону бойових дій не залучатимуть.

«Звертаємо увагу, що в ООС строковики не залучаються. Для чого залучають строковиків? Основна маса – охорона баз і складів, арсеналів. Коли військова частина, наприклад, одна з бригад, виходить для виконання завдань силами контрактників, особовий склад залишається в постійному пункті дислокації і несе свою службу. Ще раз повторюю: в ООС – тільки за власним бажанням і тільки військовослужбовці за контрактом», – пояснив він.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися