Чоловік загиблої бортпровідниці з Волині щодня носить на її могилу квіти
Волинь

Чоловік загиблої бортпровідниці з Волині щодня носить на її могилу квіти

9 січня 2022, 18:49
0
-7
Сподобалось?
-7

Тітка Юлії Сологуб з Нововолинська, яка загинула в катастрофі МАУ 8 січня 2020 року, Елла Танова розповіла, що її племінниця мріяла подорожувати та побачити світ. 

Танова розповіла, що Юлії працювала в авіації близько року. Бортпровідницею вона стала після закінчення філологічного факультету в Києві, пише 24 Канал.

Юлії не стало вдосвіта 8-го січня 2020 року, на другий день Різдва за юліанським календарем – о 6:14 за Іраном та орієнтовно о 4:44 за Києвом. Дві ракети класу “земля-повітря” поцілили у Boeing 737 рейсу PS752 в небі над Іраном.

Загинули всі, хто був на борту, – 176 людей. Серед них 11 українців – двоє пасажирів і дев’ять членів екіпажу. Також серед загиблих – громадяни Ірану, Канади, Швеції, Афганістану, Великої Британії.   

Юлія вийшла заміж у 2018 році. Чоловік дуже важко переживає втрату коханої.

“Усім важко. Чоловік щодня ходить на могилу до Юлічки. Щоранку прокидається, купує квіти і йде до неї. А потім на роботу”, – розповіла тітка.

Втрата Юлії стала трагедією для її родини. Час не зцілює рани. Мама загиблої тримається тільки на тому, що є ще одна молодша дочка. Водночас страждання не припиняються. Іноді жінка навіть не відповідає на телефонні дзвінки, бо не може говорити. Вона весь час плаче.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися