У громаді на Волині пошуки зниклого пенсіонера призупинили через негоду
Волинь

У громаді на Волині пошуки зниклого пенсіонера призупинили через негоду

14 січня 2022, 15:26
0
0
Сподобалось?
0

У Павлівській громаді місцеві добровольці призупинили пошуки зниклого 71-річного пенсіонера, який має проблеми із пам'яттю.

Про це розповів Суспільному в телефонному коментарі староста сіл громади Валентин Ілов.

"Погодні умови дуже погані: дуже вітер рве і дощ моросить. Ми вже кілька днів людей зриваємо. Зараз не можемо назбирати велику кількість людей. В нас і надії великої немає, що він в лісі десь чи десь заблукував, хіба що забрів десь на хутір", – каже староста.

Зі слів Валентина Ілова, за п'ять днів пошуків у громаді добровольці, рятувальники та правоохоронці обійшли територію навколо села Грушів, далі – від Грушева до Павлівки, до села Трубки, а також до села Самоволя, де проживають родичі пенсіонера. Говорить: також родичі мали перевірити територію ще одного хутора, де проживає знайомий.

Староста сіл Павлівської громади додав: з 17 січня люди планують відновити пошуки пенсіонера, до яких знову залучать місцевих добровольців.

Натомість, як зазначив телефоном заступник начальника відділу поліцейської діяльності № 1 Вадим Мельничук, правоохоронці і родичі безперервно продовжують розшукувати чоловіка у ближніх селах. Станом на 14:00 14 січня пенсіонера не знайшли.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися