Під брендом Волинського народного хору на корпоративах виступають самозванці
Волинь

Під брендом Волинського народного хору на корпоративах виступають самозванці

16 січня 2022, 10:16
0
-1
Сподобалось?
-1

Днями спалахнув скандал навколо Волинського народного хору. Його керівник Олександр Стадник виявив, що від імені колективу на корпоративах фірм та організацій працює група музикантів зібрана з колишніх, нині діючих учасників хору, та зовсім сторонні музиканти й співаки.

Дізнавшись про виступ «Волинського народного хору» на святі обласного відділення пенсійного фонду, й знаючи що офіційно у колективу у цей день не було заплановано такого заходу, Олександр Стадник завітав на корпоратив у луцький ресторан «Старий полковник» і відзняв дійство на відео. Він зазначив, що розуміє бажання своїх підлеглих підзаробити через невисокі зарплати, але обурився через використання бренду й назвав виступаючих самозванцями та шахраями.

Про викриття керівник хору написав публічно у «Фейсбуку».

«Мало того, що незаконно використовується бренд Волинського хору, так ще й повністю виконується наш репертуар. Як керівник державного академічного Волинського народного хору офіційно заявляю, що даний «гурт», як і деякі інші, які користуються назвою «Волинський народний хор» і пропонують свої послуги, не мають ніякого відношення до нашого колективу і не мають права використовувати нашу назву», - зазначив Олександр Стадник.

«Я прекрасно розумію, що назвись ти яким хочеш ім’ям, чи то «Свято», чи «Будні», чи якось інакше і запропонуй людям заплатити гроші за те, що ти їх привітаєш – ніхто й «ломаного гроша» не дасть. А от Волинський хор – це бренд, це відомо, це звучить. То чому б не скористатись. Стикаємось з цим досить часто, але вчора я вперше вирішив все ж вивести все і всіх, як то кажуть, «на чисту воду», - додав керівник колективу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися