На Волині чоловік бив та душив неповнолітнього сина
Волинь

На Волині чоловік бив та душив неповнолітнього сина

18 січня 2022, 20:33
0
-3
Сподобалось?
-3

У Нововолинському міському суді винесли вирок уродженцю села Клопочин Павлівської громади Володимир-Волинського району. Він бив та душив власного неповнолітнього сина.

Інцидент відбувся 12 січня. Про це йдеться на сайті Єдиного судового реєстру, передає Район. Іваничі.

Правопорушник – безробітний та раніше не судимий.

8 листопада 2021 року він перебував в себе вдома, почав сперечатися з неповнолітнім сином. Схопив дитину за шию та почав душити, після чого шарпнув за одяг, завдав удар своєю головою в лоб потерпілого. На цьому покараний не зупинився. Павлівчанин кулаком приблизно сім разів ударив хлопця в голову.

Згідно висновку судово-медичної експертизи дитина зазнала тілесних ушкоджень у вигляді синця на лобі з незначною кровотечею та струсу головного мозку. Правоохоронці побиття класифікували як легкі тілесні ушкодження (Пункт 2.3.3. «Правил визначення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень»).

«Горе-батька» звинуватили у вчиненні кримінального проступку, який передбачений частиною 2 статті 125 Кримінального Кодексу України.

До слова, чоловіка суд визнав винним за  частиною 2 статті 125 Кримінального Кодексу України і призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися