Обрали кращого гравця «Волині»
Волинь

Обрали кращого гравця «Волині»

24 січня 2022, 16:25
0
2
Сподобалось?
2

У футбольному клубі "Волинь" підбили підсумки половини сезону та з допомогою вболівальників обрали кращого гравця. Ним став правий півзахисник, 23-річний уродженець Рівненщини Андрій Ляшенко.

Як розповів Суспільному пресаташе клубу Дмитро Кузнєцов, кращого футболіста вболівальники обирали з-поміж 30 гравців основного складу команди.

"Андрій Ляшенко є вихованцем клубної академії "Волині" з 2012 року. Восени 2020 року футболіст повернувся в клуб і відтоді грає за "Волинь". На поле виходить під номером 98", – зазначив пресаташе "хрестоносців".

Голосування відбулося на офіційних сторінках волинського клубу в соціальних мережах. Зі слів Дмитра Кузнєцова, цьогоріч на першість претендувало одразу троє спортсменів.

За "хрестоносця" Андрія Ляшенка проголосували 39 % вболівальників. На другій та третій сходинці у голосуванні опинилися нападник Богдан Кобзар (майже 31 % голосів) і захисник Максим Войтіховський (понад 25 % голосів).

Як відзначили в клубі, в першій частині сезону Андрій Ляшенко був одним із лідерів команди, забив перший та останній голи в цей період, а також забив важливий гол в кубковому овертаймі "Карпатам" і віддав гольову передачу під вирішальний гол у ворота "Альянсу" в осінньому матчі 2021-го.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися