11-річний співак з Волині увійшов до п'ятірки кращих на всеукраїнському конкурсі
Волинь

11-річний співак з Волині увійшов до п'ятірки кращих на всеукраїнському конкурсі

25 січня 2022, 09:35
0
1
Сподобалось?
1

Одинадцятирічного Михайло Виндюк з Камінь-Каширщини вдало виступив на всеукраїнському новорічному конкурсі вокалістів та завоював прихильність публіки.

Люди розщедрилися вони на вподобайки і у соціальних мережах, завдяки чому Михайлик переміг у «Новорічному марафоні», - пише газета "Полісся".

Заспівавши онлайн на Всеукраїнському конкурсі, юний артист підкорив серця сотень, тисяч глядачів. Він увійшов до п’ятірки кращих, а за голосуванням професійного журі отримав найвищу відзнаку — Гран-прі.
До речі, це не єдина його нагорода, отримана під завісу 2021 року. Михайло дистанційно взяв участь ще й у Міжнародному фестивалі-конкурсі “Music & Dance”, де виконував пісню італійською мовою “Luna tu” та отримав диплом І ступеня.

"Через пандемію коронавірусної хвороби тепер більшість мистецьких змагань відбувається дистанційно, онлайн. Звичайно, це не те, що «вживу», але з іншого боку це дозволило брати участь у більшій кількості конкурсів", — каже мама Михайла Людмила.

Тож сьогодні цей юний співак уже має на своєму рахунку майже два десятки перемог. Він взяв участь у 19-ти Міжнародних та всеукраїнських конкурсах та здобув 6 Гран-прі, 11 перших місць, 2 других місця. Завдячує ж за такий результат своїм викладачам Сергію Карпіку та Олені Комар


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися