У Луцьку чоловік обморозив руку, коли ремонтував авто
Волинь

У Луцьку чоловік обморозив руку, коли ремонтував авто

25 січня 2022, 20:38
0
0
Сподобалось?
0

В опікове відділення, реконструктивно-відновної хірургії та хірургії китиці медичного об‘єднання Луцької міської територіальної громади поступив хворий з локальним обмороженням руки. 

Про це йдеться на сторінці Медичного об’єднання Луцької міської територіальної громади.

Чоловік розповів, що відморозив руку в гаражі, де поставив авто і хотів підтягнути шланг, який вилетів і рідина вилилась на руку. 

"Власне, саме ця рідина нанесла великої шкоди чоловікові. Йому провели оперативне лікування - некректомію, тобто, видалення нежиттєздатних тканин одномоментно з аутодермопластикою - пересадкою власної шкіри, - розповів завідувач відділення Роман Трач.

Також зазначили, що з початку морозів і медичному закладі пролікували чотирьох хворих з обмороженнями. Двоє були з поверхневими обмороженнями, які виписались додому без особливих наслідків для шкоди здоров‘ю. Один - ще лікується. Йому вже провели одне оперативне лікування, при якому забрали некрози стопи і сформували куксу. Наразі, хворий готується на другу операцію, під час якої буде проведена некректомія з одномоментною аутодермопластикою. Йдеться про органозберігаючу операцію для того, щоб молодий чоловік міг ходити.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися