У Луцьку в школі прокоментували жорстоке побоїще
Волинь

У Луцьку в школі прокоментували жорстоке побоїще

26 січня 2022, 18:28
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку в школі №3 прокоментували жорстоку бійку двох учнів, відео якої опублікувала в мережі учениця цього закладу.

У навчальному закладі про інцидент дізналися саме із соцмереж. Відео опублікували 24 січня, але як з’ясувалося згодом, сама бійка сталася ще 13-го. Наступного дня школяр, на якого напали, прийшов на уроки без видимих побоїв, пише 12 канал

“Батьки хлопця про цю ситуацію дізналися від нас. Очевидно, сам він рідним нічого не розповідав”, – каже заступник директора школи №3 Олександр Хвіщук.

Ні про причини конфлікту, ні про те, чому інші школярі мовчали у закладі не знають. Єдине, що вдалося з’ясувати з відео: в бійці взяв участь лише один учень школи – саме той, котрому наносили удари. А всі інші – чужі.

Що не поділили хлопчаки не знає ніхто.

“Батьки хлопця, якого били, написали заяву до поліції. Але попросили до кримінальної відповідальності нікого не притягати. Разом з тим на батьків хлопця, який наносив удари, склали адмінпротоколи за невиконання обов’язків щодо виховання дітей”, – розповіла речниця ГУ НП у Волинській області Ольга Бузулук.

Часто причина дитячої жорстокості, кажуть правоохоронці, безвідповідальність батьків. Вони сподіваються, що їхніх дітей виховають у школі, тоді як належної поведінки повинні навчити самі мама й тато. Окрім того, байдужість школярів, як наприклад, дівчинки, що не допомогла хлопцеві, не покликала дорослих, а навпаки знімала відео, яке згодом й сама виклала в мережу, – це теж не норма. Наразі у поліції вирішують, чи притягувати до відповідальності і школярку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися