На Волині поліцейські затримали злодіїв-«альпіністів»
Волинь

На Волині поліцейські затримали злодіїв-«альпіністів»

30 січня 2022, 13:43
0
0
Сподобалось?
0

На Волині судили групу крадіїв, які намагалися пограбувати квартиру за допомогою альпіністського спорядження.

Вирок ухвалив Ковельський міськрайонний суд 24 січня.

Як вбачається з вироку, двоє неодноразово судимих за крадіжки чоловіків знову взялися за своє. На цей раз вони допомагали реалізувати злочинний умисел невстановленій слідством особі. Тож під'їхали на автомобілі Audi до визначеного будинку. Там піднялися на п'ятий поверх, де один зі зловмисників допоміг жінці-злодійці піднятися на дах, оскільки сама вона не змогла туди дістатися.

На даху вона мала встановити альпіністське спорядження, за допомогою якого спуститися до потрібної квартири і проникнути всередину через вікно. Зловмисники достеменно знали, що у квартирі зберігається 175 тисяч гривень. На таку «здобич» і розраховувала злочинна група.

Чоловік спустився до машини, де його чекав пособник. В авто вони мали почекати на жінку з грошима і допомогти їй «евакуюватися» з місця злочину. Однак раптом повз проїжджав поліцейський автомобіль, тож крадіям довелося накивати п'ятами, а їхній план провалився.

Обидва чоловіки уклали угоду з обвинуваченням, визнали свою вину та сприяли розкриттю злочину. Тож суд, відповідно до затвердженої угоди, призначив їм покарання – по 5 років позбавлення волі умовно. 

Фото ілюстративне.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися