На Волині будинок багатодітної родини згорів за три дні до новосілля
Волинь

На Волині будинок багатодітної родини згорів за три дні до новосілля

31 січня 2022, 12:37
0
0
Сподобалось?
0

У багатодітної сім'ї із села Мирне Горохівської громади Олександра й Ольги Хайби трапилася біда: згорів будинок, у який родина планувала вселитися. Подружжя виховує трьох неповнолітніх дітей.  

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив власник помешкання Олександр Хайба.

Пожежа у одноповерховому дерев’яному житловому будинку, розташованого на вулиці Дружби, трапилася 24 грудня 2021 року. Загоряння розпочалося із дерев’яного перекриття в місці розташування димоходу грубки.

На момент надзвичайної пригоди у будинку нікого не було, оскільки господар будинку саме завершував косметичний ремонт і багатодітна сім’я готувалася переїхати туди 27 грудня.

«О 4:30 до мене подзвонив сусід і повідомив, що горить будинок. Я подзвонив до пожежних, а поки чекав на приїзд рятувальників, намагався загасити полум’я самотужки із допомогою насосу, який опустив до колодязя. Згодом на місце прибула одна пожежна машина, а потім ще одна. Утім, до того часу вогонь розгорівся з такою силою, що води не вистачило. То я мусив прорубувати ополонку у ставку», - каже власник будинку Олександр.

Нині, подружжя, яке виховує двох доньок 7 та 14 років та 13-річного сина продовжує тулитися у помешканні батьків по-сусідству.

Оскільки пожежа знищила покрівлю, перекриття, міжкімнатні стіни по всій площі та речі домашнього вжитку, зовнішні стіни, пластикові вікна та двері, оселя стала непридатною для життя.

Родина звертається за допомогою до всіх небайдужих, адже самотужки відбудувати житло їм не під силу.

Реквізити для допомоги:

5168 7451 1420 0493 – отримувач Хайба Ольга Ярославівна

Вікторія СЕМЕНЮК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися