Територію залізничного вокзалу у Луцьку очистять від приміських автобусів
Волинь

Територію залізничного вокзалу у Луцьку очистять від приміських автобусів

2 лютого 2022, 13:47
0
1
Сподобалось?
1

На території біля залізничного вокзалу, яку зараз використовують для відстою приміських автобусів, мають намір облаштувати парковку.

Про це йшлося 2 лютого під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, інформує ВолиньPost.

Начальник відділу транспорту Віктор Главічка зауважив, що у місті  існує проблема із надмірною завантаженістю площі перед залізничним вокзалом приміським транспортом. Зокрема, через те, що там стоять, для прикладу, автобуси «Луцьк-Рожище» та деякі інші, людям, які приїздять на  вокзал когось зустріти чи провести, немає де припаркувати автівку.

Член виконавчого комітету Олександр Серватович зауважив, що, відповідно до закону, ці автобуси узагалі мали б їхати не на залізничний  вокзал, а на одну із двох міських автостанцій.

«Треба розібратися, що вони там взагалі роблять. В нас є нормальний перехід від залізничного вокзалу до автостанції. Вони мають виконувати  закон і їхати на АС-1, де є достатньо паркомісць», – наголосив Серватович.

Тож департамент економічної політики спільно з КП «АвтоПаркСервіс» до кінця лютого мають напрацювати пропозиції, аби організувати на привокзальній площі нормальне паркування. Ймовірно, у майбутньому тут буде платна парковка, але з можливістю безоплатного перебування авто протягом певного часу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися