На Волині онкохворим діткам збирають подарунки у «коробку хоробрості»
Волинь

На Волині онкохворим діткам збирають подарунки у «коробку хоробрості»

3 лютого 2022, 11:40
0
1
Сподобалось?
1

Діти з онкогематологічного відділення щодня долають страх та біль. І допомагає їм у цьому вміст «коробки хоробрості».

Про це у Фейсбуці пише Роксолана Несторук.

За її словами, у процедурному кабінеті є чарівна коробка. У ній зберігаються невеликі подарунки, які допомагають стримати чи висушити дитячі сльози. Це призи за сміливість. І тому ця коробка так і називається — «коробка хоробрості». Такі подарунки видаються дуже часто, тому без допомоги небайдужих тут не обійтись.

Пані Несторук, просить придбати і покласти у коробку будь-які невеликі іграшки в фабричній упаковці: дітям подобаються маленькі ліхтарики, брелочки, резинові звірята, міні-трансформери, машинки, герої мультфільмів та казок, пупси, маленькі набори Lego, попити, браслетики на руку. тощо. Також діти люблять пазли, книги (в упаковці).

Не підходять іграшки: дерев'яні, плюшеві, ті, що б’ються (скляні та керамічні), неміцні, гострі, не можна дарувати дитячу косметику та шпильки.

Збирають для діток лише нові іграшки. Це не капризи і не забаганка, це викликано серйозним послабленням імунітету у дітей, які проходять лікування від онкології. Пилюка - страшний ворог, тому не приймають м'які іграшки та раді всьому, що можна неодноразово протерти стерилізатором.

В зв’язку з епідемічною ситуацією жінка шукає партнерів для доброї справи: вищі навчальні заклади, школи, садочки, організації, фірми, офіси, підприємства, кав’ярні, кафе, магазини - приміщення де б можна прихистити таку коробку для долучення у акції бажаючих. Можна долучатись як окремо (коробка наповлюється вашими працівниками, персоналом) або ж загальнодоступно (якщо це, до прикладу, кав’ярня, то іграшку може принести будь-хто бажаючий).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися