ФК «Волинь» змінив плани підготовки до сезону після спалаху Covid-19 у команді
Волинь

ФК «Волинь» змінив плани підготовки до сезону після спалаху Covid-19 у команді

5 лютого 2022, 12:49
0
0
Сподобалось?
0

Футболісти «Волині» знову приступили до роботи після того, як через масову захворюваність у команді пішли на невеликий карантин.

Про це інформує клубна прес-служба.

Четвертого лютого «хрестоносці» пройшли медогляд, а також провели ПЛР-тестування на коронавірусну інфекцію Covid-19. Усі результати тестувань виявилися негативними.

Разом з тим, «Волинь» змінила плани на другому зимовому зборі. 8 лютого, як і планувалося, у Львові підопічні Альберта Шахова зіграють проти волочиського «Агробізнеса», а з 9 по 15 лютого працюватимуть у Ковелі. 15 лютого наша команда зіграє спаринг проти команди «Фенікс» (Підмонастир), з якою «Волинь» мала зустрітися ще 4 лютого. Також тренерський штаб у пошуках спаринг-партнера на 12 лютого. Цікаво, що на цей період раніше у клубі заявляли участь у турнірі «BrestWinterCup» у білоруському Бресті (11-14 лютого). Ця інформація, з огляду на політику білоруської влади щодо України, викликала якщо не обурення, то, як мінімум, повне нерозуміння в фанатському середовищі та серед спортивних журналістів Волині.

Усі подальші збори відбуватимуться за раніше затвердженим планом. Зокрема «Волинь» поїде на Закарпаття, де уже складений графік контрольних матчів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися