У Луцьку муніципали проганяють з автостанції ромів
Волинь

У Луцьку муніципали проганяють з автостанції ромів

10 лютого 2022, 16:44
0
2
Сподобалось?
2

У Луцьку муніципали з 1 лютого розпочали чергування на території автостанції №1 з метою контролю порушень громадського порядку, жебрацтва та крадіжок.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

"В перший тиждень чергування на території АС-1 стало значно спокійніше. Особи, які просять гроші та чіпляються до інших, відсутні. Останній місяць почастішали скарги громадян на представників ромської національності. Крадіжки, всілякі розбірки та бійки на автостанції за участю ромів стали непоодиноким явищем", - йдеться у повідомленні. 

Як зауважили, люди скаржилися, що поки вони купують квиток або знімають готівку із банкомата, особи ромської національності не дають їм проходу. Впродовж тижня спостерігались випадки, коли неповнолітні особи намагались жебракувати під пильним наглядом та кураторством старших осіб. Проте, побачивши працівників муніципальної варти відразу починали ховатись та покидали територію автостанції.

Всі випадки використання малолітніх дітей для жебрацтва, що є порушенням Кримінального кодексу України, фіксували та передали поліції для належного реагування.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися