На Волині за місяць сплатили 28 мільйонів гривень військового збору
Волинь

На Волині за місяць сплатили 28 мільйонів гривень військового збору

11 лютого 2022, 09:27
0
0
Сподобалось?
0

Із легальних доходів волинян у січні 2022 року до бюджету сплатили 28,4 мільйона гривень військового збору.

Про це повідомляє сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Оскільки офіційно виплачена заробітна плата та інші легальні доходи – основне джерело надходжень військового збору, в Головному управлінні ДПС у Волинській області звертають увагу платників податків на важливості суворого дотримання вимог закону у сфері трудових відносин та податкового законодавства.

«Захист держави та безпека кожного з нас безпосередньо залежать від фінансування національного війська. Сплачуючи військовий збір із зарплати чи інших отриманих доходів, кожен щомісяця робить посильний фінансовий внесок в обороноздатність країни. Тому важливо, щоб працедавці сумлінно виконували свої обов’язки податкового агента і своєчасно перераховували військовий збір до бюджету. А громадяни, котрі торік отримали доходи без сплати податків, до 1 травня поточного року їх задекларували, а згодом – сплатити ПДФО і військовий збір відповідно до вимог закону», – наголошує заступник начальника Головного управління ДПС у Волинській області Ольга Ліщинська.

Волинянам нагадують: з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року в Україні триває одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів. Щоб скористатися правом на податкову амністію потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Волинські податківці консультують громадян щодо особливостей подання одноразової добровільної декларації за номером телефону «гарячої» лінії: (0332) 777-106, яка працює щосереди з 10:00 до 12:00.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися