Відомий співак з Луцька став контрактником ЗСУ
Волинь

Відомий співак з Луцька став контрактником ЗСУ

15 лютого 2022, 17:37
0
1
Сподобалось?
1

Відомий співак з Луцька Олександр Положинський вступив у ряди української армії. Артист підписав контракт на проходження військової служби в резерві ЗСУ.

Про це він повідомив 15 лютого на своїй сторінці у Фейсбуку.

«Це мало статися днів на 10 раніше, але несподівана хвороба трохи все відклала. Сьогодні підписав контракт на проходження військової служби в резерві ЗСУ. І, так, вже здоровий», – йдеться в дописі.

Ззаначимо, свого часу Олександр Положинський закінчив військовий інтернат у Львові.


Довідка

Служба у військовому резерві Збройних Сил України означає:

У мирний час громадяни України в добровільному порядку укладають контракти з командирами військових частин про проходження служби у військовому резерві, проходять підготовку на навчальних зборах у складі штатних підрозділів під час активних практичних навчань, тренувань.

В особливий період до військового оперативного резерву в обов’язковому порядку зараховуються військовослужбовці, після їх звільнення з військової служби, які за своїми професійно-психологічними характеристиками та станом здоров’я придатні до служби у військовому резерві (військової служби). Для Збройних Сил Українице дозволяєне допустити втрати обліку підготовлених людських ресурсів, які брали безпосередню участь у бойових діях, що в свою чергу, дозволяє зберегти накопичений бойовий потенціал підрозділів приписавши до них за нарядами цих осіб (резервістів).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися