Заступника голови РДА на Волині посадили під домашній арешт
Волинь

Заступника голови РДА на Волині посадили під домашній арешт

16 лютого 2022, 18:08
1
1
Сподобалось?
1

Заступнику голови Ковельської РДА Дмитру Красносельському, якого затримали на хабарі, обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили у пресслужбі прокуратури області.

Рішення прийняв Луцький міськрайонний суд сьогодні, 16 лютого. Також суд ухвалив клопотання про відсторонення Дмитра Красносельського від посади строком на 2 місяці.

Прокуратура оскаржить рішення суду про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту і наполягатиме на взятті підозрюваного під варту.

Нагадаємо, посадовець Ковельської РДА за сприяння у наданні дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферу отримав від керівника одного із підприємств неправомірну вигоду – 4 тисяч доларів США.

15 лютого слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України. Йдеться про прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, поєднане з


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Володимир
    Володимир

    Те що затримали, це ще не все, потрібно ще довести. А довіри до наших судів "0%. Будуть доїти і того хто брав і того хто давав. Принаймі матеріальні витрати хабарник понесе значні.

    17 лютого 2022, 11:45
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися