Луцькі комунальники кажуть, що не винні у відірваному колесі маршрутки
Волинь

Луцькі комунальники кажуть, що не винні у відірваному колесі маршрутки

22 лютого 2022, 19:38
0
0
Сподобалось?
0

У ніч з 21 на 22 лютого у місті Луцьку не посипали дороги піском чи протиожеледною сумішшю. 

Про це в коментарі Суспільному розповів виконувач обов’язків директора комунального підприємства "Луцькспецкомунтранс" Сергій Дмитрук.

"Майже щодня у місті трапляються якісь ДТП і звинувачувати у цьому спецкомунтранс не варто", – сказав Сергій Дмитрук. З його слів, напередодні та зранку 22 лютого чергова бригада комунальників об'їздила вулиці міста. В місцях з найбільш інтенсивним рухом транспорту ожеледі не зафіксували. Скарг на стан доріг комунальники, зі слів Сергія Дмитрука, не отримували.

Аварія з маршруткою Луцьку : комунальники розповіли, чи посипали вночі дороги

"Потреби випускати машину на посипку — не було. Вартість одного посипання машини буде коштувати від 50 до 100 тисяч гривень. Доцільності цього посипання враховуючи погодні умови і ситуацію на вулицях міста — вчора не було", – зазначив виконувач обов’язків директора комунального підприємства "Луцькспецкомунтранс".

Чергова синоптикиня Світлана Гончаренко розповіла, що цієї ночі, температура повітря у Луцьку була близько 0. На дорогах місцями була ожеледиця.

Журналісти зв'язалися телефоном з Юрієм Михалюком, який надає послуги з перевезення на маршруті № 11. Коментувати ситуацію він відмовився. Зі слів речниці патрульної поліції області Валентини Мельник, аварія сталася через неуважність водія, який не врахував стану дороги.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися