Артем Федецький вступив до тероборони Луцька
Волинь

Артем Федецький вступив до тероборони Луцька

9 березня 2022, 16:06
0
1
Сподобалось?
1

Футболіст Артем Федецький вступив до лав територіальної оборони у Луцьку. Наразі чоловік допомагає підтримувати громадський порядок у місті.

Про свій вступ до лав територіальної оборони Луцька футболіст Артем Федецький розповів 9 березня в ефірі національного телемарафону, передає zaxid.net.

«У мене була можливість кудись поїхати, але я б ніколи в житті не вчинив так. Я не так вихований. В цій країні, на моїй батьківщині, я став тим, ким я є. Я готовий стояти тут до кінця, до нашої перемоги. Потрібно буде стріляти – будемо стріляти. Якщо москалі прорвуться сюди, то вони відчують, що таке партизанщина Західної України», – зазначив він.

Також футболіст розповів, що наразі його завдання у територіальній обороні – не допустити порушень громадського порядку чи мародерства. «Щоб у місті був порядок, щоб не було провокаційних моментів, підозрілих осіб, тим паче, мародерства. Слава богу, в нас люди свідомі, в цьому напрямку все добре. Хоча, як то кажуть, у сім'ї не без виродка, трапляються поодинокі випадки мародерства», – розповів Артем Федецький.

Зазначимо, чимало відомих спортсменів, музикантів та письменників наразі також приєднуються до територіальної оборони. 6 березня Святослав Вакарчук вступив до лав тероборони Львівщини.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися