У місті на Волині попрощалися із загиблим Героєм
Волинь

У місті на Волині попрощалися із загиблим Героєм

12 березня 2022, 20:50
0
0
Сподобалось?
0

12 березня у Володимирі відбулося прощання зі старшим солдатом Артемом Єгиазаряном, який загинув, мужньо захищаючи рідну землю від ворога.

Про це повідомляють на сторінці Володимир-Волинської міської територіальної громади.

На похорон до церкви Віри, Надії, Любові та матері їх Софії прийшли рідні, близькі, друзі загиблого, а також представники місцевої влади та жителі громади.

Артем Єгиазарян народився 14 квітня 1984 року. Закінчив Володимир-Волинську ЗОШ №2, навчався у Вищому професійному училищі на електрика. Останнім часом працював водієм, а перед цим були роки служби у правоохоронних органах.

З перших днів війни, ні на мить не вагаючись, Артем призвався до лав ЗСУ, аби захистити Батьківщину зі зброєю в руках від російської орди. 8 березня життя старшого солдата-стрільця обірвалось внаслідок поранень, які він отримав у бою.

Друзі та однокласники загиблого Героя згадують його як добру людину, якій було притаманне загострене почуття справедливості. Адже з дитинства, яке у нього було досить непросте, бо ріс без батька, Артем завжди вступався за слабших, ділився з близькими останнім.

У бійця залишилась дружина та двоє дітей - донька від першого шлюбу та син, якого виховував, як власного.

Висловлюємо щире співчуття родині та близьким загиблого. Нехай спочиває з миром Герой, чий подвиг ми ніколи не забудемо!






Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися