На Волині відновила роботу міграційна служба
Волинь

На Волині відновила роботу міграційна служба

22 березня 2022, 16:43
0
0
Сподобалось?
0

Державна міграційна служба на Волині відновила роботу

Про це розповіла Суспільному речниця відомства Наталія Левчук. Відділи працюють щодня, окрім неділі, у посиленому режимі.

Найпопулярніша нині послуга, каже речниця, вклеювання фото дітей у закордонні паспорти батьків.

"Ми багато років не надавали цю послугу, бо для діток виготовляли біометричні документи для виїзду закордон, але при таких обставинах ми повернули цю послугу. Продовжуємо закордонні паспорти з закінчення терміну дії, термін продовжується на зараз на 5 років", – розповіла Наталія Левчук.

З 18 березня міграційна служба відновила прийом документів на паспорт громадянина України і на паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

Наразі міграційна служба приймає документи для виготовлення термінових та не термінових біометричних документів. Щодо термінів виготовлення – то їх, каже речниця, нині не уточнюють.

"Звичайно, якщо термінові документи вони будуть швидші, як не термінові. На разі, дати чи це буде за 10 робочих днів чи за сім робочих днів гарантувати ми не можемо", – каже Наталія Левчук.

Суспільне поспілкувалося з відвідувачами міграційної служби Волині та розпитало про послуги, які нині найбільш потрібні.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися