У ще одному районі Волині заборонили ходити у ліс
Волинь

У ще одному районі Волині заборонили ходити у ліс

23 березня 2022, 16:01
0
0
Сподобалось?
0

У Ковельському районі людям заборонили ходити до лісу. Заборону ввели для того, щоб мінімізувати кількість лісових пожеж. Право відвідувати лісові масиви матимуть лише військові, силовики та рятувальники. Також аналогічне рішення прийняли у Камінь-Каширському районі.

Відповідний указ підписала голова Ковельської військової районної адміністрації Ольга Черен. Зазначається, що відвідувати лісові масиви буде заборонено усім цивільним як пішки, так і на транспорту. Натомість таке право залишається в усіх військових, органів місцевого самоврядування, прикордонників, лісівників, Державної спеціальної служби транспорту, Держспецзв'язку, Нацгвардії, СБУ, Управління державної охорони, Міністерства внутрішніх справ.

Таким чином влада хоче запобігти виникненню лісових пожеж. «Зобов’язано міських, селищних, сільських голів спільно з керівниками лісогосподарських підприємств та ДСНС із залученням добровольчих формувань, вживати заходів щодо дотримання особами вимог пожежної безпеки в лісових масивах, недопущення самовільного спалювання сухої рослинності та пошкодження вогнем лісових насаджень, оперативної локалізації і ліквідації пожеж», – йдеться в указі.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися