Студенти із зони бойових дій зможуть безкоштовно навчатися у виші в Луцьку
Волинь

Студенти із зони бойових дій зможуть безкоштовно навчатися у виші в Луцьку

26 березня 2022, 15:24
0
1
Сподобалось?
1

Минуло два тижні, відколи у Волинському національному університеті імені Лесі Українки відновлено навчання. 74% студентів систематично доєднуються до занять – це більше, ніж у ковідні часи.

Це засвідчує, що студенти хочуть здобувати якісну освіту, зазначив ректор Лесиного вишу Анатолій Цьось.

Він інформував, що навчальний процес забезпечено повною мірою, а науково-педагогічний персонал активно працює зі студентами.

«Усі практики лишаються до виконання цього року. Ніякого перенесення не буде. Практики можна проходити і за місцем проживання, і в різних структурних підрозділах нашого університету. Прошу звернути особливу увагу на випускні роботи», – закликав студентів ректор.

ВНУ також надає освітню послугу студентам із закладів вищої освіти тих регіонів, де тривають активні бойові дії. На сайті вишу доступна електронна реєстрація. Охочі вже доєднуються до навчального процесу. Після закінчення навчання таким студентам видадуть академічні довідки встановленого зразка, за допомогою яких вони зможуть зарахувати той чи той предмет у своєму університеті.

Студенти закладів вищої освіти, розташованих у зоні проведення бойових дій, можуть отримати освітні послуги у ВНУ безоплатно відповідно до «Тимчасового порядку надання освітніх послуг здобувачам вищої освіти з територій, де ведуться активні бойові дії».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися