На Волині судитимуть злочинця, який катував праскою чоловіка
Волинь

На Волині судитимуть злочинця, який катував праскою чоловіка

26 березня 2022, 16:35
0
1
Сподобалось?
1

Слідчі скерували до суду обвинувальний акт стосовно зловмисника, який вчинив розбійний напад на волинське подружжя в листопаді 2020 року.

Того дня нині 39-річний житель Хмельниччини проник зі спільниками до оселі подружжя у Володимир-Волинському районі та, застосувавши фізичне насильство, заволодів чужими коштами в сумі понад 700 тисяч гривень, інформує поліція Волинської області.

У той час, як жінці завдали легких тілесних ушкоджень, до чоловіка застосували розпечену праску. Під цим тиском потерпілі змушені були віддати значну суму.

Провівши низку оперативно-пошукових заходів, оперативники затримали зловмисника-організатора через кілька місяців після скоєння злочину. Весь цей час він перебуває за ґратами. Слідчі оголосили йому підозру за ч. 4 ст. 187 КК України.

За розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах, або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень йому тепер загрожує позбавлення волі терміном від восьми до 15 років.

24 березня обвинувальний акт спрямовано до суду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися