Привезли ліки замість літаків: на Волинь прибула делегація з Польщі
Волинь

Привезли ліки замість літаків: на Волинь прибула делегація з Польщі

30 березня 2022, 15:02
0
0
Сподобалось?
0

На Волинь прибула делегація польських парламентарів на чолі з віцемаршалком Сейму Республіки Польща Ришардом Терлецьким.

Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної ради.

Депутати особисто супроводжували гуманітарний медичний вантаж, який сусідня держава учергове зібрала для українців, котрі потерпають від російської агресії.

Під час зустрічі парламентарів з керівництвом області голова Волиньради Григорій Недопад подякував польським колегам за сміливість у цей важкий час особисто прибути на Волинь, куди час до часу також долітають російські ракети.

«І у нас, і у вас – єдина небезпека. Ми боронимо від неї і себе, і своїх добрих сусідів. Я безмежно вдячний і керівництву Польщі, і польському народові за усе, що ви робите для України. Маю певність, що ми здолаємо агресора і невдовзі будемо разом у єдиній європейській родині», - зазначив Григорій Недопад.

Віцемаршалок польського Сейму Ришард Терлецький навзаєм висловив вдячність за можливість прибути на Волинь.

«Сьогодні ми привезли багато ліків, а хотіли б – багато літаків. НАТО злякане і не дає дозволу на це. Дуже шкода, що ми лише спостерігаємо за тим, як хоробро ви боретеся. Не маю сумніву, що у подібній ситуації українці нам неодмінно допомогли б».

Посадовець польського парламенту також зазначив, що до складу делегації увійшли представники найвпливовіших партій Польщі. Він запевнив, що його держава працює над тим, аби якомога більше країн допомогли України як в боротьбі з окупантом, так і в її європейських прагненнях.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися