Волинь втратила ще двох військових
Волинь

Волинь втратила ще двох військових

1 квітня 2022, 15:51
0
-1
Сподобалось?
-1

Втрат зазнала Городищенська громада Луцького району – на війні з Росією загинув житель села Шклинь Другий Михайло Ліщина.

Герой народився 12 листопада 1990 року. У 2008 році закінчив ЗОШ І-ІІІ ступеня села Шклинь. У 2008-2009 роках навчався у Волинському технікумі Національного університету харчових технологій, за спеціальністю електромеханік електронних обчислювальних машин.

У 2010 відслужив строкову у Повітряному командуванні «Захід». У 2014 році був мобілізований до Збройних сил України, служив у 51-ій механізованій бригаді. Побував у найгарячіших точках АТО. 2015 року був демобілізований. Отримав нагороду «Учасник бойових дій». Проте вже у 2016 році Михайло знову повернувся на службу, тепер уже за контрактом. Пройшов перепідготовку в 184-ому навчальному центрі Національної академії сухопутних військ України. Служив у зоні АТО у Станиці Луганській. У 2022 Михайло знову став на захист України…

Завтра, 02 квітня, відбудеться чин поховання загиблого воїна.

Також про втрату повідомив очільник Луцької територіальної громади Ігор Поліщук. Загинув Віктор Коханюк, 09.03.1964 року народження. Був мобілізований 25 лютого 2022 року. Загинув 27 березня у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Благодатне Миколаївської області.

«Вісник+К» висловлює щирі співчуття рідним, близьким та друзям загиблих воїнів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися