Звільнили всю команду: ексзаступник Погуляйка не розуміє, чому «впав в немилість»
Волинь

Звільнили всю команду: ексзаступник Погуляйка не розуміє, чому «впав в немилість»

4 квітня 2022, 19:37
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 4 квітня, стало відомо про звільнення заступника голови Волинської ОВА Юрія Погуляйка Андрія Ярмольського. Втім, сам же він розповідає, що про причини звільнення йому не повідомили, у розпорядженні цієї інформації також немає, а жодного відношення до будь-яких незаконних дій, переконує, – немає.

Про це Андрій Ярмольський розповідає на своїй сторінці у Фейсбуку.

До слова, цього ж дня, 4 квітня, Погуляйко призначив нову заступницю – Мирославу Якимчук.

«Друзі, сьогодні ознайомився з Розпорядженням начальника ОВА про своє звільнення. Такі звільнення відбулися і всієї команди, яка прийшла зі мною працювати. Причини? Їх не повідомили… не вказано в Розпорядженні. Будь-які домисли різних функціонерів - це проста боязнь перед сильними. Я відповідаю за свої слова і дії, готовий доказати це кожному - жодного відношення до якихось незаконних дій я не мав і не маю. Готовий на будь-які очні ставки і поліграфи.

З перших днів війни ми були кризовим менеджментом, взяли на себе багато нагальних завдань області і успішно їх виконували. Всі, хто з нами працював чули і бачили, що ми діяли оперативно, не боючись брати відповідальніть за прийняті рішення. Тому, і далі продовжимо в такому ж дусі. Війна триває, а тому наша робота продовжується. Все стане на свої місця! Дякую кожному, хто був і є поруч! До перемоги! Слава Україні і нашій рідній Волині! P.S. Рабів до раю не пускають…», – йдеться у дописі Ярмольського.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися