Зі складу гумдопомоги у Луцьку збиралися продати військове спорядження
Волинь

Зі складу гумдопомоги у Луцьку збиралися продати військове спорядження

5 квітня 2022, 13:03
0
1
Сподобалось?
1

На складі гуманітарної допомоги, яка належить Волинській військовій адміністрації, серед іншого, виявили бронежилети, бронепластини та плитоноски. Підозрюють, що їх збирались продати.

Про це пише ІА Волинські Новини.

Нещодавно стало відомо про інцидент, коли на територію луцького складу, де зберігалася гуманітарна допомога Волинської військової адміністрації, не допускали бійців батальйону «Луцьк», які отримали наказ взяти об'єкт під охорону. Власника складу, який погрожував бійцям зарядженою зброєю, приїхав виручати такий собі Тарас Дембіцький, який є давнім товаришем ексзаступника голови Волинської ОВА Андрія Ярмольського, якого звільнили 4 квітня.

На складі виявилися товари, які за документами є «партією гуманітарної допомоги з-за кордону». Серед інших речей, які замотані в пакувальну плівку, є і бронежилети, і бронепластини, а також плитоноски. Частину з них, як повідомляють джерела, могли планувати відправити на продаж. Також, відповідно до документів, в цей час на складі мав бути інший вантаж.

За інформацією джерел ІА Волинські Новини до переміщення на Волинь контрабанди під виглядом гуманітарної допомоги можуть бути причетні такі особи, як Василь Дем’янчук, Роман Корнєв, Олександр Грабовський, Андрій Курса, Іван Мигович.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися