У Луцьку прибирають та ремонтують фонтани
Волинь

У Луцьку прибирають та ремонтують фонтани

17 квітня 2022, 15:30
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку тривають ремонтно-відновлювальні роботи на шести міських фонтанах. Водограї очищають і готують до роботи працівники комунального підприємства "Луцькводоканал".

Про це розповіла Суспільному речниця Ольга Федоренко.

Майстри впорядковують системи постачання води, фарбують і герметизують шви на фонтанах, а також зчищають наліт із мармурових плит та прибирають всю площу фонтанів.

Готують до ввімкнення каскадний фонтан, що в Центральному парку культури та відпочинку, – зазначив майстер "Луцькводоканалу" Олексій Ковальчук. Майстри підприємства чистять фонтани від вапняного нальоту та іржі.

На іншому водограї, що знаходиться у сквері генерала Алмазова біля гімназії № 4, комунальники очищають форсунки – пристрої для розпилення води, – каже працівник КП "Луцькводоканал" Валентин Матіюк.

Перевірили стан форсунок та замінили несправні на нові і на центральному світломузичному фонтані. Також майстри оновлюють лавки навколо, перевіряють справність електрики і налаштовують системи, – говорить працівник Микола Малик.

Чи будуть в умовах воєнного стану працювати в Луцьку фонтани – вирішуватиме міська влада, – зазначила речниця "Луцькводоканалу" Ольги Федоренко.

"У нас є шість фонтанів, усі вони проходять профілактичний період. Всі роботи проводяться силами підприємства, бо у нас достатньо кваліфіковані працівники, є матеріально-технічна база", – додала речниця.

Наразі повністю майстри комунального підприємства "Луцькводоканал" завершили роботи та підготували до сезону фонтан "Квітка" на проспекті Волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися