Волиняну за вбивство тещі загрожує довічне
Волинь

Волиняну за вбивство тещі загрожує довічне

19 квітня 2022, 21:13
0
0
Сподобалось?
0

У суді буде слухатися справа щодо волинянина, який жорстоко вбив свою тещу. Чоловікові загрожує довічне ув’язнення.

Про це у коментарі Інформаційому агентству Волинські Новини повідомили у прокуратурі області.

Зі слів речниці прокуратури Наталії Мурахевич, ще 24 березня прокурори Ковельської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення вдруге 57-річним жителем села Заболоття Ковельського району умисного вбивства, цього разу – з особливою жорстокістю.

Нагадаємо, у селі Заболоття Ковельського району 18 грудня минулого року за місцем проживання родичі виявили тіло 75-річної жінки з численними тілесними ушкодженнями. Правоохоронці встановили, що злочин скоїв 57-річний чоловік, раніше судимий за вбивство.

Звільнившись у травні 2021 року з місць позбавлення волі, де відбував покарання також за вбивство, вчинене у 2015 році на території Російської Федерації, чоловік удруге вбив людину 16 грудня 2021 року.

Поконфліктувавши із 75-річною тещею, нетверезий зловмисник почав її бити – і продовжував такі дії цілу добу, доки жінка не померла від отриманих травм.

Як інформують у прокуратурі, санкцією ч.2 ст. 115 КК України за такий злочин передбачене покарання аж до довічного позбавлення волі.

До слова, під час слідчого експерименту на місці вбивства жінки у Ковельському районі, правоохоронці виявили гранату, місцерозташування якої показав сам затриманий.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися