На Волині шахраї обдурили військових під час покупки авто
Волинь

На Волині шахраї обдурили військових під час покупки авто

20 квітня 2022, 19:35
0
0
Сподобалось?
0

До поліції надійшло повідомлення від 33-річного мешканця Луцького району, який розповів, що під час купівлі автівки для збройних сил його ошукали. Необхідний транспортний засіб за приємною ціною потерпілий з колегами обрав на одній із інтернет-платформ, відразу ж зв’язався із продавцем, який запевнив, що все прозоро і чесно, проте наперед необхідно оплатити за оформлення документів – це понад 700 доларів США.

Заявник скинув необхідну суму на вказану картку, проте за декілька годин отримав ще один дзвінок від «продавц»я. Той розповів, що авто затримали на кордоні, і необхідно сплатити штраф, та попросив оплатити всю вартість. Як зазначив військовий, оскільки в пріоритеті був автомобіль, вони надіслали решту коштів, загалом близько 100 тисяч гривень.

Співробітники управління карного розшуку розшукали зловмисника. Зібрано усі докази, що підтверджують причетність до шахрайства. Аферист повернув усі викрадені кошти потерпілим, і невдовзі вже справді буде придбано необхідний автомобіль.

Військовослужбовець відзначив оперативність дій поліції: «Спрацювали поліцейські дуже оперативно, я не сподівався на такий результат, думав, що це затягнеться на місяці. Хлопці молодці».

«Вкотре звертаємося до волинян та наголошуємо: оплачуйте товари, лише коли отримуєте їх «на руки». Це убезпечить вас від «зустрічі» з аферистами. Якщо ж ви все-таки постраждали від шахрайства, одразу ж телефонуйте на лінію 102», – зазначають у поліції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися