У місті на Житомирщині назвали вулицю на честь волинської бригади
Волинь

У місті на Житомирщині назвали вулицю на честь волинської бригади

25 квітня 2022, 10:49
0
0
Сподобалось?
0

У місті Малин на Житомирщині, одному з найдревніших міст України, тепер є вулиця та провулок 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого!  Відповідне рішення прийняла Малинська міська рада. Жителі міста вдячні бригаді з Володимира за те, що не допустили окупації населеного пункту. На честь 14 ОМБр перейменовано вулицю та провулок радянських танкістів-кантемирівців.

«Разом із жителями Малина Князівські воїни пройшли надскладні випробування перших днів і тижнів війни. За всебічної підтримки малинців ми не лише вистояли у пекельних боях, а й надавали мокшанським тварюкам по зубах, знищивши колосальне число живої сили та техніки противника, відкинувши рашистських виродків від гостинних земель Житомирщини.

Висловлюємо жителям Малина та депутатам Малинської міської ради глибоку вдячність за підтримку, за визнання та увіковічнення героїзму і подвигів воїнів 14 ОМБр імені князя Романа Великого, які билися за свободу і незалежність України на житомирській землі», – йдеться у повідомленні прес-служби бригади.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися