На Волині у ліфті знайшли непритомною жінку
Волинь

На Волині у ліфті знайшли непритомною жінку

29 квітня 2022, 10:02
0
0
Сподобалось?
0

Ввечері 28 квітня в ліфтовій клітці багатоповерхівки на 15 мікрорайоні у Нововолинську знепритомніла жінка пенсійного віку. При собі документів не мала, тож просять допомогти упізнати.

Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

«Знайшли цю жінку на підлозі кабінки ліфта третього під’їзду 15 будинку на 15 мікрорайоні (будинок навпроти «Кастелло»). Мешканці під’їзду сказали, що вона спершу намагалась стукати у двері різних квартир. Опісля, очевидно, викликала ліфт і в кабінці вже втратила свідомість», – повідомляють у коментарях.

При собі мала сонцезахисні окуляри і пакет з хлібом. Говорити не могла, її спершу ледь підняли на ноги і попід руки двоє місцевих чоловіків довели до лавки. Ні свого ім’я, ні іншої інформації жінка не змогла сказати.

«Невдовзі приїхала бригада швидкої, перевірили стан: тиск плюс/мінус в нормі, сатурація теж. Реакція на нашатир була присутня. Лікарі сказали, що був прикушений язик як після приступу. Якась мінімальна притомність спостерігалась. Після оглядин швидка допомога забрала її в лікарню», – повідомляють очевидці.

Наразі жінка знаходиться в реанімації.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися